Hvor er fyrtårnet i mørket?

Vis mig et “fyrtårn” i mørket, hvis du kender et. 😏 Et menneske med indsigt og integritet, der lyser i mørket med håb og en vej ud af det mørke, verden er i lige nu.

Jeg spejder efter statsledere, men ser ingen statsmænd, der kan motivere til den forandring, vi har brug for. Vi er på vej ud over kanten af den kendte verden og hvad sker der så? Går alting i opløsning, så vi lander i det store ingenting?

Jeg er realistisk omkring forbrug og økonomi og forholder mig til vores regninger til el og varme – og forsøger at spare, hvor det er muligt.

Jeg er hverdagspositiv og prøver at få det bedste ud af hver dag. Jeg planlægger en husholdning med færrest mulige udgifter. Jeg undlader at tænde ovnen til madlavning og jeg slukker lyset efter mig. Tager trøje på i stedet for at tænde for varmen. Men det er jo småting i forhold til de store beløb, der er i spil.

Derfor ser jeg efter “fyrtårne” i verdensmørket, der vil – og kan – vise en vej ud af det mørke-kaos, jeg ser omkring mig. Men hvor er de? Dem jeg husker, er for længst døde – og jeg ser ingen arvtagere – kun “mørkemænd”.

Så jeg forsøger med en “livsprotest” – at livet i dag er livsindsatsen værd – men ender let med, at sige med Brorsons salmeord fra 1734 “Mine ord vil ikke meget sige” 🤔 for det er så lidt og rækker så kort.

Nogle af os venter på verdens lys, som skal komme fra Gud og oplyse en formørket verden 🔥 og jeg tænker, at det har vi virkelig brug for, som verden ser ud lige nu. 😏

.

Bente Christa

.

#lysetbryderfrem #verdenerogsågod #håb

.

Måske har du lyst til at læse mere:

Jeg tænder lys i en mørk tid

Det blå morgenlys

Fotos af fotograf Bent L. Hansen med copyright

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *